Utforsk nye muligheter med karriereraad fra raad gruppen

For deg som ønsker å komme deg videre…

Karriererådgivning

Karriererådgivning gis i personlig samtale med din rådgiver.

Vi er din sparringspartner og bistår med praktisk rådgivning og tips basert på din situasjon, ønsker og mål.

Karriereprogram

Våre individuelle karriereprogram tar utgangspunkt i din situasjon, og har som målsetting å lede deg frem til målene dine. Dette gjør vi bl.a. ved å skape økt bevissthet om egen kompetanse og hvordan du skal «selge den» i  arbeids-markedet. Vi tilpasser programmet til dine målsettinger, og bruker godt utprøvde verktøy og teknikker underveis.

Vi hjelper deg til å nå målene dine

Du har flere karrieremuligheter enn du tror!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate. Suspendisse sit amet feugiat purus. Integer gravida, ex vel hendrerit sagittis. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam varius purus nec lobortis vulputate.

Bli bedre kjent med kompetansen din og de mulighetene du faktisk har

Start på nytt og bruk kompetansen din

Kompetansen din kan brukes på flere områder enn du tror

Kompetanse er mer enn utdannelse. Erfaringen din har verdi.

Ikke la alderen din hindre deg i å utforske nye muligheter

Kvitt deg med ledere som ikke får frem det beste i deg

Situasjonsanalyse

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Målavklaring

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Kompetansekartlegging

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Jobbsøkeprosessen

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit

Når kan du ha nytte av karriererådgivning?

Det er mange ulike grunner til at man søker bistand fra oss. Noen av de ser du til høyre.  Men vi er alle forskjellige. Vi har ulike personligheter,  utdannelse, arbeidserfaring og bakgrunn. Den situasjonen du er i  er dessuten unik for deg. Vi skreddersyr derfor tjenestene våre i forhold til deg og din situasjon, og det du ønsker å oppnå. Mange ganger er mye løst etter en kort samtale, mens noen ganger trenger vi litt mer tid. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale, så skal vi fortelle hva vi kan bistå med i forhold til din situasjon. Det koster ingen ting.

 

Du er usikker på hvilke andre muligheter du har

Ikke la utdannelsen din eller tidligere jobber legge begrensninger på hva du skal gjøre i fremtiden. De fleste har flere muligheter enn de tror. Det er vanlig at man blir «blind» på egen kompetanse hvis man har vært i samme stilling eller samme firma i mange år. Du gjør en god jobb der du er, men hva betyr det i verden utenfor? Mye av  kompetansen din har overføringsverdi til andre stillinger og bransjer. Det vet vi, og kan hjelpe deg med å se andre muligheter.

Du er usikker på hva du egentlig vil

Velkommen i klubben! Det er mange i samme situasjon som deg. Du mistrives kanskje, eller ser at det er deler av kompetansen din som du ikke får brukt. Det er kanskje noe du brenner for, men tar kanskje ikke sjansen på å ta det «store skrittet» å prøve noe helt annet. Vi kan hjelpe deg til å sortere tanker og ideer for å komme videre i riktig retning.

Du når ikke opp i jobbsøkeprosesser

Du blir stadig innstilt som nr. 2, eller blir kanskje ikke engang innkalt til intervju. Er det noe feil med deg, søknaden din eller søker du på feil jobber. Vi kan hjelpe deg med å finne ut av det, sett med en rekrutterers øyne. 

Du tror du har godt ut på dato" når du er over 50 år

Hos oss er det kompetansen din som står i sentrum. Hvis den er er etterspurt i markedet, så er du også etterspurt.

Vi kartlegger og foredler kompetansen din, og kan formidle denne videre i markedet til de som har behov for den.
Vi er interessert i komme i kontakt med deg som vil noe, og som er dyktig i det du gjør. Vi har ingen øvre aldersgrense. 

Du har utfordringer med nærmeste leder eller kollegaer

Dette kan ha flere årsaker og er mer vanlig enn du tror. Det er mange ledere der ute som ikke skulle ha vært det, med det er også sånn at det er noen personlighetstyper som ikke går så godt sammen uansett. Det store spørsmålet er om dette er noe du kan gjøre noe med, eller er det best å kaste kortene og søke nye utfordringer?

Du lurer på om du skal begynne for deg selv?

Mange har en gründer i magen og lurer på å begynne for seg selv. Skal jeg ta sjansen å si opp jobben min og bli min egen sjef? Vi har lang erfaring med gründere og oppstartsvirksomheter og kan hjelpe deg videre til å ta en endelig besluttning.

Du har blitt overtallig

Du er i samme båt som mange andre, og det er viktig å komme seg opp på hesten igjen så fort som mulig. Vi kan hjelpe deg med å søke nye jobber og vise deg alternative karrieremuligheter. Kanskje er det noen av våre oppdragsgivere på rekrutteringssiden som trenger noen med din kompetanse?

Om oss

Utgangspunktet vårt til å arbeide med karriererådgivning er lang og bred erfaring innenfor rekruttering og organisasjonsutvikling.  Vi vet hvilken kompetanse bedrifter og organisasjoner trenger hvor og når. Vi vet hvorfor noen lykkes og andre ikke. Vi vet hvorfor noen når opp i søkeprosessene, og noen aldri gjør det. Dette bruker vi for alt det er verdt for at du skal nå målene dine.  Vi ser muligheter som du ikke ser selv, og kan hjelpe deg videre mot målene dine.  Ofte har noen av oppdragsgiverne våre bruk for akkurat din kompetanse.

Hva noen sier om oss…

«Etter å ha vært i samme jobb i mange år var jeg blind og utrygg på hva jeg faktisk kunne arbeide med, og om det var noen andre jobbmuligheter der ute. Jeg fikk hjelp til å kartlegge kompetansen min, og fikk ny jobb på grunn av det «

 «Har mistrives i jobben i flere år på grunn av nærmeste sjef.  Fikk fantastisk god bistand til å se situasjonen utenfra, og råd om hvordan jeg kunne håndtere  situasjonen i stedet for å si opp. Jeg er fortsatt i samme jobb og trives bedre enn noen sinne»

«Etter å passert 50 år var jeg redd løpet var kjørt for ny eller alternativ karriere. Jeg fikk hjelp til å se at jeg slettes ikke hadde gått ut på dato, og at kompetansen min faktisk er verdifull. Har nå  fått ny spennende jobb som jeg stortives i»

Ta et skritt videre i riktig retning!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus malesuada nibh quam. A congue ante ultricies sit amet. Maecenas ante mauris, placerat in pretium non, sagittis a leo. Nulla feugiat ipsum facilisis finibus ornare. Donec placerat bibendum purus ac volutpat.

Maecenas ligula nisi, mollis ac nulla et, sagittis lobortis erat. Vestibulum rutrum at quam vitae consectetur. Suspendisse ullamcorper hendrerit turpis, ac cursus eros lacinia at. Donec vitae fermentum ligula. Sed porta ac ante ut maximus. Donec aliquet leo porta, viverra diam ut, accumsan metus.

Ta et skritt videre i riktig retning! Nye muligheter venter!